Campionat d’escalada de Catalunya

Posted: 2 Juliol 2011 in Competicions

Avui dia 02 de juliol s’ha cel.lebrat a La Panxa del Bou, Sabadell, la prova del campionat d’escalada de Catalunya de dificultat, on diferents membres del Boulder La Farinera han participat.

Al mati començaven els petits, on en Iol Macià aconsegueix fer “top” en les dues vies de la classificatoria, i posteriorment també fa “top” en la via de la final, juntament amb un altre competidor, l’Oriol. Per tan, desprès d’una super-final, i tansols per la diferència d’alçada d’una pressa, Iol Macià es proclama 2on en el campionat de la categoria sub-12.

 

A la tarda era l’hora dels més grans. En la categoria absoluta participava en Pol Roca, que aconsegueix encadenar la primera de les dues vies de la classificatòria, i d’aquesta manera entrar a la final. Cal esmentar que el nivell dels participants en aquesta categoria era molt alt, i desprès de lluitar en la via de la final, Pol Roca es proclama 5é en el campionat en categoria absoluta, on Ramon Julian es proclamava vencedor.

 

També teniem un altre participant, l’Oriol Macià, que competia en la categoria de veterans. L’Oriol Macià, sense competència ni companyia, escala tot el que pot, sense pressió, de les dues vies de la classificatòria i de la via de la final, aconseguint així pujar al lloc més alt del podium i proclamar-se Campió de Catalunya de la categoria veterans.

 

Desde aqui, felicitar a tots tres per el gran paper que han fet, no tansols avui, sino tota la temporada. Amb en Pol Roca per la lluita i motivació constant, amb en Iol Macià per aquest tan bó i disputat 2on lloc, i, per descomptat, amb el sr. Oriol Macià perquè avui s’ha proclamat Campió de Catalunya de veterans. Amb ell ja tenim un nou campió de catalunya.

 

Comentaris
  1. psyco art holds ha dit:

    Tot l’equip de Psyco Art Holds, vol felicitar a tots tres integrants del equip per el bon paper i per donar un bon espectacle, fent vibrar a tot l’afició desde el mes petit fins el mes gran, sens dubte continuare escoltant parlar d’aquets tres escaladors.

    Felicitats a tots tres i to l’equip i patrocinadors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s