TEAM

Dins l’estructura de la sala de Boulder La Farinera, comptem amb un equip d’escaladors que estan patrocinats per la nostra sala, com és el cas d’en Ramón Julian “Ramonet” , i de  l’equip de Competició d’escalada d’Esports Montanyà, que gaudeixen de les nostres instal·lacions i les utilitzen per dur a terme els seus entrenaments.

Ramon Julian

El més petit de tots el nostre company Iol , aquest es el seu primer any en competició, fanatisme i actituds, benvingut. La temporada 2011 esta fent un paper sorprenent situant-se primer a totes les competicions que ha participar tot un nou exponent de la competició i l’escalada.

Patrocinat per:

El Pepe, aquest es el seu tercer any en competició, un fanatic, lluitador fins al final, aquest any competeix en la categoria Juvenil al haver-se proclamat campió l’any passat a l’infantil de boulder, un salt que el fara madurar i apendre dels grans. .

Patrocinat per:

  • Boulder La Farinera
  • Esports Montanya
  • Boreal

En Pol Roca una persona amb experiencia en competició, la temporada 2008-2009 va quedar campio de la Copa i el Campionat en la categoria infantil de bloc, la temporada 2009-2010 va aconseguir la tercera posició al Campionat d’Espanya, i es va proclamar campió de catalunya de bloc, es un dels integrants de l’equip i membre del Centre de Tecnificació de Catalunya. En Pol va finalitzar l’any 2010 i l’inici del 2011, entrant a la porta del 8e grau, amb varies vies assolides.

El patrocinan: