INSTAL·LACIÓ

La Sala de Boulder La Farinera, consta d’uns 200m2 escalables, amb tot tipus d’inclinacions i plànols verticals, així com una infinitat de volums i formes. Té una capacitat per acollir 7000 preses de resina, sense comptar amb els volums de fibra i de fusta.

A la actualitat tenim la máxima varietat i quantitat de presese que es dificil veure a altres rocodroms, aquí trobareu marques com Rokodromo.com Gargola Climbing, Didak’s, Top 30, Dark Arrow, Bloc Area, Fixe, Faders, Climb It, Project, So ill, HRT, XCULT, Moais Rock, The Gecko World, Metollius, Climbing Dyreco, Core, Bleaustone i constantment anem ampliant, gràcies a l’estudi Psyco Art Holds.

Podreu trobar dos Campus Board amb dues inclinacions ben diferenciades, una de 15º amb tres tipus diferents de llistons i l’altra de 21º amb dos tipus diferents de llistons de fusta i l’innovador sistema de “romos” amb tacte positiu.

Campus

Ben ventilat i amb una zona que nosaltres denominem el “Chill Out”, que com el seu nom indica, és per relaxar-se,  per mirar alguna de les revistes de les que disposem o ,senzillament, per descansar prenent un refresc.

P8170597

A la part inferior del recinte es troben els serveis de dutxa i de lavabo individual.